De data

Het rapport

Vervolg stappen

Updates

De resultaten

Het doel is om te zorgen dat onze geavanceerde DNA analyse goed te begrijpen is. Dat doen we door een duidelijk en wetenschappelijk onderbouwd rapport te maken, dat altijd up-to-date is en blijft, maar met makkelijke features.

Vroege detectie betekent    Proactieve zorg    Tijdige behandeling

Bijdragen aan een gezond en gelukkig leven voor uw hond.

De data

Bij PetGenoma zorgen we ervoor dat de verkregen data altijd up-to-date blijft door middel van actieve ingebouwde links naar wetenschappelijke online informatie.

Verandert er iets door onderzoek binnen het betreffende gen of mutatie, dan wordt dit in de link geüpdatet! Wanneer er op de link wordt geklikt, is het altijd de meest recente informatie.

Verder is het belangrijk om te weten dat we het hele DNA hebben ‘gelezen’ en daarom in staat zijn deze te bewaren in de database en zo de data altijd beschikbaar hebben voor verder onderzoek bij nieuwe mogelijkheden of specifieke aanvragen. Alles is dus mogelijk.

Het rapport

Vervolg stappen

Wanneer er een afwijking is geconstateerd, weet u of er actie ondernomen moet worden. U kunt dit rapport altijd meenemen naar uw dierenarts en samen een goed preventief of behandelplan maken. Ook is dit rapport zeer geschikt voor inbreng in fokverenigingen, matching van honden of programma’s zoals Fit2Breed of PetScan.

Updates

PetGenoma zorgt er niet alleen voor dat u de allerbeste geavanceerde techniek in DNA sequencing krijgt, maar zorgt er ook voor dat de data niet verloren gaat.

Onze state-of-the-art database met veilige encryptie bewaart het gehele DNA van uw hond.

Zo gaat de informatie over uw hond nooit verloren en kan er melding gemaakt worden indien er meer onderzoek mogelijk is, ook ras specifiek.

Updates ontvangen bij nieuwe mogelijkheden in genetisch onderzoek

Updates ontvangen over nieuwe ras gerelateerde mutaties

Identificatie van uw hond op basis van het DNA

Bijdragen aan Genetisch Wetenschappelijk Onderzoek

Bent u op zoek naar andere mogelijkheden van DNA onderzoek?

Op basis van het 100% Whole Genome Sequencing hebben we het gehele DNA en kunnen we dat dus ook onderzoeken.

Bent u dus nieuwsgierig wat PetGenoma voor u kan betekenen als Fokker, rasvereniging of Researcher, kijk dan verder op de pagina.

PetGenoma maakt onderzoek op maat ook mogelijk!

De meest geavanceerde DNA-test voor honden

Humane genetica mogelijk gemaakt voor honden

100% data die altijd bruikbaar blijft bij nieuwe ontdekkingen

Begrijpelijk en wetenschappelijk onderbouwd rapport