Missie & visie

Het team

Nieuws

Over Petgenoma

Meer over onze missie en wie we zijn

Missie & visie

Met uw support, de allerhoogste kwaliteit en meer DNA onderzoek mogelijk maken voor dieren overal ter wereld, waarbij we zo mutatievrij mogelijk fokken mogelijk maken en de daarmee de levensverwachting verhogen en kwaliteit van leven kunnen verbeteren.

De allerhoogste kwaliteit DNA onderzoek beschikbaar stellen voor honden

De grootste DNA database ter wereld creëren voor honden

De database gebruiken om nog betere diagnostiek te ontwikkelen

Betaalbare en effectievere behandeling mogelijk maken

Bijdragen aan het zuiver fokken van honden

Ons onderzoek uitbreiden

Team & partners

PETGENOMA heeft een team van biologen waaronder genetici met meer dan 25 jaar ervaring. Iedereen in het team heeft een achtergrond in menselijke toegepaste genetica, medische hulpmiddelen en genetica bij honden. Onze DNA-experts, bio-informatica-experts, CEO en oprichters hebben aan projecten op internationaal niveau gewerkt. Later voegden dierenartsen, dierenartsgenetici, ondernemers en dierliefhebbers zich bij het PETGENOMA-team.

PETGENOMA biedt een oplossing voor mensen die de nauwkeurigheid van hun genetische gegevens waarderen

PETGENOMA biedt op maat gemaakte, wetenschappelijk gevalideerde genetische analyses exclusief voor uw dier

PETGENOMA is het enige Genetisch Data Bedrijf dat snelle 100% DNA-data-analyse levert

Team

Master in Biochemie

Jackeline Palma is PETGENOMA Oprichtster en CEO met een bewezen geschiedenis in de Life Sciences-sector, die zich uitstrekt over de gezondheidszorg voor mensen en de genetica van huisdieren.

MSc. Biotechnologie, Bioloog, Onderwijs, MBA, Internationale Marketing, Menselijke Toegepaste Genetica.

Patentuitvinder, ’s werelds eerste DNA-codering! Pleiter voor ziektepreventie en gezondheidsmanagement.

De visie van PETGENOMA is om de gezondheidszorg voor huisdieren te revolutioneren door de kracht van genetica.

Als hondeneigenaar begrijpt ze hoe belangrijk het is om op de hoogte te zijn van eventuele gezondheidsrisico’s waaraan onze harige vrienden kunnen worden blootgesteld. Jacky heeft een achtergrond in medische en diagnostische hulpmiddelen voor mensen en dacht eraan dit voor haar honden beschikbaar te stellen. PETGENOMA begon als een persoonlijke preventiemaatregel voor haar eigen honden. Doordat er veel interesse was vanuit haar omgeving, heeft ze deze mogelijkheden getransformeerd in haar eigen bedrijf.

 

Data scientist & Bioinformatician

CEO en oprichter van CircaGene ltd, hoofd van BioInformatics, Consultant in BioInformatics, Consultant in DNA-sequencing, uitvinder van patenten.

In de afgelopen 20 jaar heb ik tientallen innovatieve bioinformatica-tools ontwikkeld waarmee ik innovatieve testen op het gebied van moleculaire biologie kan bouwen voor een breed scala aan toepassingen (IVD, detectie van voedselpathogenen, GGO’s, milieubescherming).

Mijn expertise ligt zowel op het gebied van genetica als bio-informatica, waarbij ik sequentiegegevens omzet in zinvolle biologische kennis. Ik hecht veel belang aan de volks- en dierengezondheid.

CEO

Het ‘geen dag is hetzelfde’ aspect gecombineerd met een harde werkers mentaliteit is wat mij beweegt. De drijfveer voor iedere ondernemer, lijkt me.

Ik voel me gezegend met een fantastisch team dat Susanne en mijzelf ondersteunen bij alle mooie aspecten van ons bedrijf. Zo komen we tot de ontwikkeling van effectieve producten voor de professionals die daarmee aan de slag kunnen gaan!

Ik vind het fantastisch om mensen of dieren te kunnen helpen door goede producten te ontwikkelen. PetGenoma draagt enorm bij aan dierenwelzijn. De meest hoge kwaliteit DNA sequencing wordt toegepast om gezondheidsrisico’s op te sporen. Dit draagt bij aan het zuiver fokken van honden, maar ook het preventief of actief behandelen van het dier.

Met PetGenoma willen we dan ook de grootste en meest betrouwbare database genereren zodat het nog veel meer kan bijdragen in de toekomst voor dierenwelzijn en onderzoek!

 

CEO

Als oprichter en ontwikkelaar van HFL Laboratories heb ik een passie voor het maken van nieuwe effectieve producten.
Ik vind het geweldig om vervolgens te zien hoe de producten werken en dat de mensen en dieren hiermee ontzettend geholpen worden.

Productkennis is key.

Sales representative

Quality & Customer success

Junior marketing

Onze partners:

Nieuws

We zijn aanwezig op het animal event op 5,6 & 7 mei. Dit vind plaats op het evenemententerrein van de Beekse Bergen in Hilvarenbeek. 

nog vragen na het lezen over petgenoma?

Ons team van specialisten staat u graag te woord.

Wilt u meer informatie, of weten wat de mogelijkheden zijn voor uw dier, neem dan gerust contact met ons op.

Bent u een dierenarts of fokker, en wilt u weten wat PetGenoma kan betekenen voor uw praktijk of fokkerij? Uiteraard staan onze specialisten klaar om ook al uw vragen te beantwoorden.

De meest geavanceerde DNA-test voor honden

Humane genetica mogelijk gemaakt voor honden

100% data die altijd bruikbaar blijft bij nieuwe ontdekkingen

Begrijpelijk en wetenschappelijk onderbouwd rapport